joi, septembrie 18, 2008

Fabrica

Luni 15 septembrie 2008
Ora 19:46

Primesc un link de la Pirat. Stand up comedy in Fabrica! La 20:30.
Am tot auzit de clubul asta (si numai de bine) si chiar sunt curioasa cum e. Plus ca o portie de ras e oricand binevenita. ;)
Mergem?
Mergem.
Sunt gata in 10 minute...(pe bune).
Ma urc intr-un taxi si plec spre clubul cu pricina. Locul de intalnire este intrarea in Parcul Carol dinspre strada 11 Iunie. Taximetristul zice ca ajungem in 15 minute...poate am ajunge daca nu ar fi atatia soferi prosti la volan. :D Pana la urma ajung exact la timp si pornim spre Fabrica. A...am uitat sa mentionez ca ploua asa un pic...si nu aveam umbrela.

Gasim adresa relativ repede. Un afis mare cu numele clubului ne da de veste ca am ajuns. Intram si ne luam dupa luminite. Biletul e 15 lei de persoana. Tipul de la intrare ne spune ca rezervarile trebuie onorate inainte de spectacol (nu mai stiu cu cat timp...maxim o ora), dar ca de data asta avem noroc si mai sunt locuri libere. Inauntru nici nu aparusera actorii pe scena, dar era vanzoleala. Incaperea este destul de mica si se umple repede cu oameni de toate varstele, cu chef de ras si socializare.

Ne asezam pe doua scaune nici prea departe, nici prea aproape de scena. Scaunele sunt oarecum enervante ca nu au spatar. :| Dar e bine ca nu poate sa te ia somnu`n ele. :)) Ne luam cate un suc si incepe spectacolul. Imi place ca se aude bine si clar. Nu are rost sa povestesc momente din show pentru ca nu ar avea acelasi haz. Important de spus este ca intr-adevar am ras bine si am plecat cu zambetul pe buze. Atat de binedispusi eram ca ne-am plimbat (pe jos) pana in Drumul Taberei. Imaginati-va! :))

Pe baietii de la Show Time ii gasiti in Fabrica in fiecare luni seara. Iar daca se intampla ca ziua in care aveti chef sa iesiti sa nu fie una de luni, cu siguranta o sa gasiti altceva interesant de facut/vazut/ascultat in aceeasi locatie.


Un comentariu:

neuronu spunea...

Multumim mult pr promovare!

Ne bucuram ca v-a placut si va mai asteptam!

Luni nu am fost in formula completa si nu a fost chiar cel mai reusit show al nostru, crede-ma pe cuvant e loc de mai bine si aveti motive suficiente sa reveniti in Fabrica la stand-up comedy! ;)